Gratis verzending vanaf 75,-
1 échte winkel in Nederland
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Achteraf betalen mogelijk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Retourneren

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met de ontvangen producten. Dit kan gelden voor een volledige bestelling maar ook voor een enkel product in een door u geplaatste bestelling. Na ontvangst van uw bestelling, heeft u het recht om uw volledige aankoop, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen ongedaan te maken.

Stuur binnen 14 dagen een e-mail waarin u ons mededeelt uw aankoop ongedaan te willen maken. Vergeet niet uw order nummer te vermelden! U krijgt daarop een bevestiging van uw retourmelding, waarna u 14 dagen de tijd heeft om de goederen retour te zenden. Houdt u er rekening mee dat u voor het retour sturen zelf de verzendkosten dient te betalen.

Let tevens bij het retourneren op dat de goederen ongebruikt zijn en indien mogelijk in de originele verpakking zitten. Daarnaast zal u er voor moeten zorgen dat de goederen zodanig verpakt worden dat ze niet kunnen beschadigen tijdens de verzending.

Producten die voor u speciaal op kleur zijn gemaakt, zijn besteld, zijn vervaardigd of met een beperkte houdbaarheidsdatum (die snel kunnen bederven of verouderen) kunnen niet retour gezonden worden.

Indien u de volledige bestelling retourneert en wij de goederen hebben ontvangen, zullen wij het volledige aankoopbedrag, inclusief betaalde verzendkosten, binnen 14 dagen aan u terugbetalen. Mocht u van een bestelling en enkel product retourneren, dan zullen wij na ontvangst het bedrag van het toegestuurde product binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Transportschade
Helaas is transportschade een onderwerp waar wij hard tegen vechten maar niet kunnen voorkomen.
Wij verzoeken u dan ook, indien mogelijk, foto's van de beschadigingen aan ons door te mailen. Vermeld hierbij a.u.b. het ordernummer en andere relevante gegevens. Afhankelijk van de beschadiging zullen wij dan de juiste actie ondernemen. Dit kan betekenen een aantal zaken opnieuw te sturen of bijv. te verrekenen bij een volgende bestelling.

Kosten bij retourneren
De verzendkosten van retour te sturen goederen komen voor rekening van de klant. Voor producten die binnen de garantietermijn defect raken geldt dezelfde procedure. Mocht na onderzoek blijken dat de door u retour gezonden goederen geen defecten vertonen, brengen wij wederom verzendkosten in rekening en € 25,- onderzoeks- en administratiekosten.

Merken

Nieuwsbrief