Gratis verzending vanaf 75,-
1 échte winkel in Nederland
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Achteraf betalen mogelijk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Nieuws

TANDER - De nieuwe productlijn voor de trotse vakman

Tander logo 250x56VerfSpullen.nl introduceert vanaf 2 september 12:00 uur de geheel nieuwe productlijn TANDER. TANDER richt zich op de professionele lakverwerker die hun creativiteit de vrije loop laat. De producten helpen u bij het reduceren van kosten omdat zaken opnieuw doen niet meer nodig is. TANDER streeft ernaar om het productassortiment betaalbaar en gemakkelijk te maken. Kwaliteit, innovatieve kenmerken en een betaalbare prijs vormen de kernprincipes. Het brede productassortiment bestaat uit hanteerbare verpakkingseenheden en is toegankelijk voor iedereen.

Lees meer...

Verfspullen.nl ontvangt webshop keurmerk

Vandaag, 21 juni 2018, is een mooie dag want wij hebben te horen gekregen dat wij het felbegeerde Webshop Keurmerk mogen voeren en tonen op onze website.

Een mijlpaal voor ons en extra vertrouwen voor u als klant van VerfSpullen.nl. Wij staan achter onze producten en diensten en dat wordt nu nog extra versterkt door dit keurmerk. Voor u als klant bied het een aantal extra voordelen zoals;

Lees meer...

Nieuw - Wijzonol LBH SDT Ultra GrandlakVanaf nu te koop bij VerfSpullen.nl de Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak!

Lees meer...

Online!

Vandaag, dinsdag 8 mei 2018, zijn we na een periode van ontwikkeling online! U kunt bij ons terecht voor vele soorten verf en aanverwante benodigdheden en materialen. Ons huidige assortiment zal de komende tijd stapsgewijs worden uitgebreid. Zo kunnen wij u steeds beter van deinst zijn.

Veel plezier met uw nieuwe online verfspullen webwinkel!

Merken

Nieuwsbrief