Gratis verzending vanaf 75,-
1 échte winkel in Nederland
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Achteraf betalen mogelijk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Betaalmethoden

iDEAL
In onze webshop maken wij op dit moment gebruik van de betaalmethode iDeal. iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Pinnen of Contant
Tijdens het afrekenproces kunt u kiezen voor de optie “Pinnen of Contant”. Deze optie is alleen mogelijk indien u de producten bij ons komt afhalen. Indien u contant wenst te betalen, verzoeken wij u dit grotendeels met gepast geld te doen.

Let op!
In verband met frauduleuze bestellingen, worden bestellingen met de betaalmethode “Pinnen of Contant” gedeeltelijk samengesteld. Dit houdt in dat wij alle spullen voor u klaarzetten, alleen maken wij eventuele bestelde verf nog niet op kleur. Dit doen wij pas als u fysiek bij ons aanwezig bent. Indien u uw bestelling na 5 dagen niet heeft opgehaald (zonder enige vorm van contact), annuleren wij uw bestelling.

Rembours
Indien u kiest voor “Verzending onder rembours” wordt automatisch de betaalmethode “Rembours - Betalen bij aflevering” gekozen. U kunt dan uw bestelling gewoon plaatsen via de via de knop “bevestig bestelling” echter hoeft u dan niet direct af te reken. U betaald uw bestelling aan de pakketbezorger op het moment bij aflevering. Let er wel op dat aan deze optie extra kosten zijn verbonden.

Merken

Nieuwsbrief